Doteky léta
Doteky léta
Léto mi nakouklo do pokoje
zatančím slunci
a jsem jen tvoje
pro Tebe tančím...
perly z náhrdelníku ranní rosy
se vysypaly na louky
do toho zpěv kosí
mraky hází kopcům klobouky
pásy vinic jako schody
táhnou mně rovnou k oblakům
jdu sama bosky ránem
slunce už veze větrný kůň
do své stáje
upíjím kousky tebe z hrnku čaje
jaro zběsile spěchá
a ovoce pomalu zraje
Publikoval(a):
Klarineb, 3.6.2017