Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tahle se mi líbí asi nejvíc. Slečna, pro kterou je napsána, je určitě silnou múzou :-) Jsou ještě jiné pro ní nebo o ní?
10.10.2015 21:44 | Silentia
Děkuji...
24.5.2011 22:14 | Básník Kafka
hrozně se mi líbí to vyjádření - pomalý začátky :o) Tak jednoduchý a tak dobrý :o)
8.5.2011 17:17 | Rezervé