Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odešlas...

Odešlas...

Klarineb Básně » Láska ... zklamání

Anotace: O odcházení...

Odešlas...
po tobě zbyla jen vůně
co nezaměním s žádnou jinou
ta co po ní má duše stůně

a na zrcadle tvůj vlas
minuty dál plynou
ač zastavil se čas
budu muset taky jít

přes vlny roztoužených oceánů
co jak Ježíš omývají kotníky
tam někdy někde k ránu
přeji ten oheň uvnitř rozpálit

projít přes žhavé uhlíky
na druhou stranu
chci a nechci ten čas zvrátit
jít dál ani se vracet zpátky

kráčím vlastní cestou
a nebudu se o nic přít...
poznám kdy nastane čas odejít
Publikoval(a): Klarineb, 1.6.2017
Přečteno (243x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, richie., Mirastus, slunečnice69, Pavíočko, Gaia., Polux Troy, Martin Havlíček, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 13:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti