Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Škôlkári - Ku dňu detí

Škôlkári - Ku dňu detí

My sme malí škôlkári.
S plačom, smiechom na tvári.
Učíme sa, hráme sa
v piesku robiť kolesá.

Janko je veľký vedec,
Ivan, Miško športovec,
Lenka je dobrá mama
a verte, že nie sama.

Básničky a pesničky
pre oteckov, mamičky
učíme sa spolu denne.
preto každý veľa vieme.

Radi chodíme do škôlky
k tete čo pečie dolky,
k tete čo nám upratuje
a jabĺčka podaruje.

K našej pani učiteľke,
k dobrej pani riaditeľke,
kvôli všetkým školkárom.
šťastný som, že s nimi som.

Do škôlky chodíme radi.
My všetci sme kamaráti.
Publikoval(a): anna41, 31.5.2017
Přečteno (92x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 08:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti