Bouřka
Bouřka
Anotace: Když hromy a blesky lítají
Pozorujeme záři blesků
bouřka konečně udeřila
srší statické elektřiny síla
a obloha je místy až bílá
v touze se zasnila
na poli stříbrných odlesků
co zdobí nám tvář
nebesa jako oltář
tam kde klaní se jen zoufalci
této deštivé noci
a chodí tam plakat...
slzy deště
chci jen tak ochutnat
ať uhasí vnitřní hlad
ten žár co nelze udolat
v sobě mám vnitřní řád
v té noci kdy je tíhou spát...
Publikoval(a):
Klarineb, 31.5.2017