Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krok do prázdna.

Krok do prázdna.

Krok do prázdna

Jak štěstí na dlani
udržet si mám.Je tak
vrtkavé přelétá sem
a tam.

Proč smát se když srdce
bolí.Oči slzy roní duše
si připadá tak ztracená.

Každý den prázdný každá
noc tesklivá.Štěstí oknem
letí dlaň zůstala prázdná.

Anděl se dívá nic neříká.
Srdce bolí tichý hlas kdesi
hluboko ve mě radí já bojím
se krok udělat.

Štěstí je vrtkavé jak motýl
z květiny na květ přelétá.
Krok do předu se bojím udělat
abych do prázdna nešlápla.
Publikoval(a): slunečnice69, 31.5.2017
Přečteno (47x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol, Airaina, Desiré, Klarineb, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti