Obloha jež slzí
Obloha jež slzí
Kapky deště pláčou
a vrhají se proti skleněné bariéře,
poháněné nenávistným větrem,
jeho silou a vztekem,
snažíc se roztříštit tu hradbu ze skla,
jež chrání mne před světem
a nebo možná chrání svět přede mnou
v neutuchající touze probořit hráze
jež klenou se na pokraji mých studen,
lačnící po troše tepla mého chladného, ledového srdce
Publikoval(a):
Airaina, 29.5.2017