Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

To nepochopíš ...

To nepochopíš ...

michaela07 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Tobě má "tajná" lásko...

Dotýkám se
modrých dálek,
s tebou chodím
do pohádek - spát.

Tančíš se mnou
tanec bohů...
Neptal ses mně
jestli umím - lhát.

Ruce tvé
mé struny ladí,
nebraním se,
..to mi vadí - snad?

Ve tvých očích
rozum ztrácím,
měla bych se
asi začít - bát?

Tvůj hlas
do ucha mi šeptá.
Až se jednou
karma zeptá? - "proč?"

Když tmou blikne
světlo bohů,
toužíš rozběhnout
se k tomu - Skoč!

Dotýkam se
tvého těla,
s tebou tady
jsem být chtěla - no, prostě jen tak :)
Publikoval(a): michaela07, 27.5.2017
Přečteno (801x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Gaia., Marcone, Desiré, gogol, Mirastus, Klarineb, děda včela, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti