Říčky vět
Říčky vět
Věty splývají ze stránek,
vtékají do řečišť
jež prosakují se okny mé duše,
zpívají mé mysli,
lahodí mé smysly,
uzdravujíc mou zraněnou duši,
naplňují mě štěstím a radostí,
s posledním listem však smutkem a bolestí.
Oceány myšlenek a moudrosti
stávají se mou součástí,
když přelévají se mi do nitra mé bytosti
a snažíc mě strhnout do hloubky té propasti,
jež zeje v mé vědomostní skromnosti.
Publikoval(a):
Airaina, 26.5.2017