Stánek s kávou
Stánek s kávou
Stánek s kávou trhá mlhu
tvé oči ze sopečného skla
jako čepel
co se ve tmě zaleskla
po nebi popel z Pompejí
procházím kolem Zelného trhu
tvé rty se chvějí
když jdou vstříc mým
z myšlenek zbyl jenom dým
miluji ty třešně na tvém těle...
Publikoval(a):
Klarineb, 25.5.2017