Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

půst

půst

Marcone Básně » o Lidech

Anotace: asociace

v dálce jsi zahlédla
světlo a tunel když
toužilas pobledlá,
až do země zamíříš

ve víře že v polštářích
je sémě, nikoli hřích
a přitom jsi zabarvila
les i pátek do hnědobíla

vím, jen slova se slůvky
hrají si na přesčas pro známé
kdykoliv se to někomu hodí


jsme tak nesourodí
no ale jistě jedno vím
zítra bude pozdě
a včerejšku se nenajím
Publikoval(a): Marcone, 23.5.2017
Přečteno (106x)
Tipy (23) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, michaela07, Polux Troy, Formis, Květka Š., Sonja la Rosa, Klarineb, Pavíočko, Mirastus, ProstěLu

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti