pár řádku v srdci vyritých
pár řádku v srdci vyritých
Život pár řádků vyritých,
srdce a pár litrů krve prolitých.
Slunce a z řek jen prameny,
láska chodí kolem nás s velkými rameny.
Štěstí k nám často nepřichází,
bouhžel za nás smutek nikdo neporazí.
Naděje nás při životě drží,
nesahej nato co hoří.
Važ si života,važ slova,
klidně to zkoušej znova.
Emoce,emocionální faktor,
strach smutek,tankový prapor.
Úsměv na tvář,i
líce zjizvená,
ta slova na tebe byla mířena.
Radost ze života,dan poslední,
jen pro tebe se usměju to se spolehni.
Červená růže vykvetla z lásky,
válka za štěstí a trochu spásy.
Tvůj dotek zvýší mi tep,
ta láska ten všestranný lék.
Publikoval(a):
Pajalord, 20.1.2011