Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty

Ty

H.I.L. Básně » o Lidech

Anotace: o něm,aneb o klukovi mého srdce...

Když setkají se naše oči,
tvůj úsměv a tvůj smích,
mé srdce láskou poskočí,
je to pro něj velký hřích.
Když jdeš do třídy k nám,
svět se náhle kolem točí,
jenom tebe v očích mám,
jsi mého srdce kočí.
Ale ty to nechceš chápat,
chci polibek ti teď dát,
asi budu ve tmě tápat,
abych s tebou se mohla smát.
Působíš mi bolest v srdci,
třese se mi noha, ruka,
v hlavě se mi vrtaj krtci,
jsou to dosti silná muka.
Přemýšlím i nad smrtí,
použít pistol, oprátku či jed?
Myšlenky a sny mě drtí,
prosím, přijď na pomoc hned…
Publikoval(a): H.I.L., 20.1.2011
Přečteno (293x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti