Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slavná kravka

Slavná kravka

Psavec Básně » Smutné

Anotace: Zpěv není pro každého.

Zpívat naše kravka chtěla,
operou prý přímo žije
falešný však hlásek měla,
což je velká tragedie.

Ve chlévě teď smutně bučí,
hlasivky si stále mučí.

Slavná přesto kravka byla,
rekord v mléce nadojila,
Publikoval(a): Psavec, 21.5.2017
Přečteno (98x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Gaia., Makaveli, děda včela, Pavíočko, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 22:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti