Tulipán pro tebe
Tulipán pro tebe
Anotace: Nejtěžší okamžiky v mém životě...a zázraky se dějí...
Slunce zakrylo zamračené nebe
je po dešti
myslím na tebe
pevnou víru mám
pochybnosti nevnímám
myšlenky v kleštích
a vůně růží...
držím tě pevně
okna se mlží
pevnou víru mám
až bouře přejde
rozkvete tulipán
ten pro tebe
co v mysli mám...
Publikoval(a):
Klarineb, 18.5.2017