Prchavý okamžik
Prchavý okamžik
Odlesky slunce na hladině
voda mě bere do objetí
s náladou po červeném víně
jako když chmýří z pampelišky
odletí
prchavý okamžik v koloběhu času
ve vzduchu visí otazník
nevyřčeného hlasu
den usychá jako květina
ve větru svíčka zhasíná
tvé rty s příchutí malina
tak šťavnaté a sladké
zvou přímo k nakousnutí
a já jim podléhám
odevzdaně až do usnutí...
Publikoval(a):
Klarineb, 17.5.2017