Lásko ztracená
Lásko ztracená
Lásko deštěm zmáčená
uplakaná
navlékáš si pršiplášť
v kapkách poztrácená
bez víry, bezcenná
blesky jako šperky
zdobí ti tvář
temná noci, nenosíš svatozář
houpeš se v bocích
bouřka vyčistila vzduch
za obzorem dávno zmizel
sluneční kruh
chybí mi tvá přítomnost
dnů a nocí bez tebe
mám už dost!
V širém temnu hledám
lásku ztracenou někde v hoře
v bouři na ostrůvku
sama sedím
všude kolem jen žal a hoře
Publikoval(a):
Klarineb, 16.5.2017