Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chraň si...

Chraň si...

Chraň si ...

Chraň si svůj úsměv
na tváři.Nedovol ať
ho slzy rozmáčí.

Chraň si srdce před
bolestí.Slyšíš jak
tiše tepe.

Chraň si své sny.
Nedovol ať se rozplynou.

Chraň si své srdce
city uzamkni do škatulky.
Duši máš bolavou ,tvář
do slz zmáčenou.

Chraň sama sebe před
mylnou představou.
Publikoval(a): slunečnice69, 16.5.2017
Přečteno (36x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, děda včela, Jin&Jang, Makaveli, Desiré, Gaia., gogol, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti