Otevřené dveře
Otevřené dveře
Otevřené dveře
S deštěm se slzy mé
mísí.Ty kapky bubnují
na okno a slzy stékají
padají k zemi.
Proč lásko chodíš jen
okolo.Proč stojíš na
prahu a nevstoupíš.
Pozvala jsem tě dál
tys zůstala stát.
Ani zpátky ani dovnitř
stojíš na prahu mých dveří.
Jen se díváš.
S deštěm se slzy mé mísí.
Padají k zemi.Jak bílé
perličky se koulí někam
do světa.
Proč lásko okolo jen chodíš
proč nevstoupíš do mého života.
Publikoval(a):
slunečnice69, 15.5.2017