Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ticho za matkou

Ticho za matkou

Aká to zvláštna tíš.
To ticho až zuní
ako keď uderíš
na puknuté struny.

Ktosi navždy odišiel
z ticha toho domu.
Odišiel a našiel cieľ
ako vták vetvy stromu.

Odišla doďaleka.
Mlčky bez protestu.
V oku jej slza stála
a svietila na cestu.

Na cestu nenávratnú.
Chodník do neznáma.
Nechala nás samých tu
naša dobrá mama.

Nechala nás samých tu.
I ona je sama.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 14.5.2017
Přečteno (250x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti