Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní

Jarní

Rozkvetly sedmikrásky
déšť bláto vyhladil
na nebi z mraků vrásky
jaro tepe ve vzduchu

vítr se zastavil
bez jediného vzruchu
co by se o hráz slov
roztříštil

jaro mne stojí hodně sil
všechno kvete
šeřík, šípek, hloh
na břehu řeky Svratky
kvete rozrazil...
Publikoval(a): Klarineb, 11.5.2017
Přečteno (604x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, slunečnice69, Mirastus, Gaia., děda včela, Desiré, Pavíočko, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti