Vezmi mě ....
Vezmi mě ....
Vezmi mě do náruče
Vezmi mě zase do náruče
dovol mi abych se do ní
schoulila.Pohlaď mě prosím
dáme si pusu a budeme si
jen tak povídat.
Tichá noc nás obklopila
peřinkou jsme se přikryli.
Měsíc se tiše dívá hvězdy
tančí na nebi.Tvůj polibek
je plný něhy.
Vezmi mě prosím do náruče.
Nech lásku kvést vždyť je
tak nádherná.Neudus ji svým
rozumem vždyť láska kořeny
v srdci má.
Publikoval(a):
slunečnice69, 11.5.2017