Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když srdce puká

Když srdce puká

Když srdce žalem puká

Bojuješ s pláčem srdce
Ti žalem puká.Kde je
ta krása života kde láska.

Naděje odlétla slzy utíráš.
Životem klopýtáš kolena do
krve odřená máš.

Kde je ta krása života
kde láska.Naděje odlétla.
Kapesník od slz mokrý máš.

Bojuješ sama se sebou.
Srdce Ti puká žalem.
Čert sestoupil na cestu
tvou proč ale.

Kde je ta krása života
kde láska.Naděje odlétla
Štěstí je vrtkavé. Slzy už
nemáš a srdce na dvě půlky
puklé kde je Tvá spása.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.5.2017
Přečteno (287x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: davo, Jin&Jang, Desiré, Lipová, gogol, Klarineb, Jan Čáp, děda včela

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti