Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když padal sníh

Když padal sníh

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Když padá sníh, vzpomínám, když v noci sám, světla zhasínám.

Když začal padat venku sníh,
náhle utichl náš společný smích.
Já odešel a ty jsi šla dál sama,
zůstala si, jako bez krále dáma.
Na šachovnici života, ale vyhrálas,
věděla si jak hrát, na city zahrálas.
Teď si opět šťastná a já rád jsem,
i když odešel jsem, jsi mým snem.
Časem, přijde nový, snad hezčí sen,
kéž tím snem, začíná každý den.
Jen čekat musím, nic není hned,
smířil jsem se, že nepřijdeš zpět.
Publikoval(a): blackhenry, 19.1.2011
Přečteno (177x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti