neco jako basen
neco jako basen
Anotace: Devide et empera
Spíš Než jestli Přijdu do nebe nebo se
ocitnu v novým těle Dokonce zpátky v trebe
chci vědět jak lidi pochopily simbiozu s přírodou největší symboly meká a betlém
A uctivaj je ASI I v pekle
Všichni jsme pod jedním sluncem
Na jednom světě
Závislí na jídle s pitnou vodou
A vzduchu nebo pochcípáme jako dodo
A když budem ze všech sraček sterilní
Že Bude jedno jestli budeš mít kondom
Nezachrání to umělý oplodnění
Ani tučný konto důsledek že sme neměli pokoru něco jako bontón
A ekonomika není jenom slovo
šedá a černá vyjebává se státem jako by to bylo porno
Fakacum
penězům a zbraním je rozumět všude nepotrebujem slovník
Vojáci jak klony další jména na pomník
Věřím že řešení je před očima jak získat vodík ale ropa je podnik
Stejně tak Vidíme Jak svět nicej války a lidí Drogy - Něčí profit
Čekáme nanoboty Kvantový kompy
A jak bude zase pršet korbit
Publikoval(a):
rhyme mist, 8.5.2017