Pod jabloní
Pod jabloní
Pod jabloní
Sedíš pod jabloní
vítr si pohrává s
jejími bělostnými
kvítky.Přemýšlíš nad
životem proč zdá se
Ti krutý.
Zač platíš tu daň
proč Ti život úsměv
vzal.
V srdci bolest cítíš
samota Tě tíží.Smutek
Ti sedí na duši.Je to
jak hrozné prokletí.
Vítr si s kvítky pohrává.
Chlad se do Tebe dává.
Slunce už zapadlo a ty
sedíš dál.
Napadá Tě že nic hezkého
nebude.Slzy v očích máš
hvězdy co vyšli počítáš.
Publikoval(a):
slunečnice69, 7.5.2017