jáctví
jáctví
Anotace: asi něco jako zamyšlení, nebo asi vítr ...
a mraky se přeženou
když maluji zelenou
na Tvou tvář
samotu střeženou
myšlenky přiženou
na oltář
depresí střiženou
alkohol nad ženou
vítězí v nás
vzpouzej se
nepřestávej
život je "hájvej"(high way)
sundá tě ranou
dobře mířenou
do hlavy
a vysměje tě
když budeš na kolenou
pozdě se kát
pij, jen pij...
Střízliv, ach běda mi.
Publikoval(a):
Marcone, 7.5.2017