Květinový úplněk
Květinový úplněk
Anotace: Zatímco měsíční svit je stále stříbrný až nažloutlý, planeta Země teď hýří všemi barvami
Není jen žlutý svét Měsíce,
jsou i jiné, pozemské světy,
jenom tam rostou nejvíce
nádherné jarní květy.
Stejně jako třeba před sto lety
rozkvetly opět do krásy
nejhezčí barevné živé květy,
zahradník radostně hvízdá si.
Na vzduchu sílila duše i tělo
v rozechvění a sladké muce,
tam světlo květy probouzelo,
kde jsem přiložil své ruce.
Publikoval(a):
podnebný, 5.5.2017