Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slib mi

Slib mi

Two faced angel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Popravdě nevím, jak to popsat. Zkrátka báseň, která se zrodila z věty "Promise me to pass the time, dance with me on plastic tears" v jedné písni. Edit: Opravdu nemám depku, já takhle píšu za jakékoliv nálady XD.

Slib mi, že zastavíš čas,
slib, že ani smrt neohrozí nás.
Slib mi nesplnitelné, slib mi nebe,
slib mi srdce, které nezebe.

Slib, slib, že konec bude začátek,
slib, že v pondělí se promění pátek.
Slib mi, že neskončí tento den,
slib, že tvá slova nejsou jedem.

Slib mi všechno, neslibuj mi nic.
Slib mi, že dostanu od života víc.
Slib, slib všechna ta krásná slova,
slib, že naše činy nejsou náboje z olova.

Slib mi, že zastavíš nás,
slib, že ani smrt neohrozí čas.
Slib mi nesplnitelné, slib mi srdce, které zebe,
slib mi krásné modré nebe.
Publikoval(a): Two faced angel, 4.5.2017
Přečteno (61x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Desiré, slunečnice69, Klarineb, gogol, barča1

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti