JÁ (ba)LETKA
JÁ (ba)LETKA
Anotace: (Ba)letím nad Zemí, nad Sluncem a nad všedním životem taktéž.
Překročit hranice
a do oblak se vznést
vzduchem býti
jen tak chci žíti.
"Pohleďte na toho blázna,
co vzdal se materiálního krásna
jen z tance šťastný je
a prý každého miluje."
Chtějí z nebe mě stáhnout
za nohy mě berou
a dolů mě rvou.
.
.
.
Už teď těžko je mi
a to ještě nemám nohy
-na zemi.
Publikoval(a):
Jera_lu, 4.5.2017