Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje

Naděje

Daleko za horami všech vzpomínek,za horami všech radostí a útrap
Tam plápolá ten malý plamínek co naději ti dává

Co malým, přesto silným žárem sálá
Dává ti odvahu a sílu jít dál
...ikdyž myslíš, že už končíš
A teď už víš, že jsi se zbytečně bál
Ona pořád v tobě je, ta malinká naděje

Tak zažeň ten plamen mnohem víc a strachu
se vysmívej
Jdi svému boji vstříc, vždy úsměv na tváři měj
Publikoval(a): Tvillinger, 4.5.2017
Přečteno (65x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Mirastus, Desiré, Freequency, Polux Troy, Makaveli, slunečnice69, Klarineb, gogol, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti