Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děti

Děti

Existujem na spousty způsobů,
přežíváme z mnoha důvodů,
jsme tu
pro křehké bytosti
s výbušností tříletého vzteku
a citlivostí oceli a mechu.

Jejich výsosti,
se svým královstvím,
zavřené za zdmi
z vlnitého plechu,
dychtivé žít jako jarní půda,
s čepičkami a rozbitou kůrou
jako žaludy a ořechy,
připravené zakořenit
blízko vody,
do vůně země,
do nás.
Naše děti.
Publikoval(a): Mari13, 3.5.2017
Přečteno (221x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Desiré, barča1, Makaveli, gogol, Lipová, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 00:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti