Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

monolog o smyslu života

monolog o smyslu života

XYX Básně » o Životě

Anotace: máma mele maso

další z neprospaných nocí
oděná do pláště barvy bolesti
šourá se v dál
a hvězdy bere sebou

půl kopy mrtvých cigaret
oběť tuze nezdravá
věčná má únava
kdy buňky v těle zebou

to lidé za vše mohou
ubližují ostatním
v honbě za svým štěstím
jdou i přes mrtvoly

jen pro své sobectví
přeludy z pouště
a vlastní prospěch
slíbí hory doly

marné je čekání
na cokoliv kromě smrti
duše sama sebe drtí
o pomoc němé volání

tak moc se nenávidím
proč já musím být jiný
na rukou krev mého světa
a přitom sám nevinný
Publikoval(a): XYX, 18.1.2011
Přečteno (248x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti