Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pošeptej do ticha

Pošeptej do ticha

Dnes konejší mne jen prchavá vůně deště,
do ticha pošeptám - prosím, já chci ještě.
Vzpomínám na probdělé noci plné touhy,
po všem zůstal jen polibku otisk pouhý.

Chladné ráno vítá žalostný dým z cigarety,
mou samotu ctí mlčenliví ptáci i zavřené květy.

Snad kapky deště pláčou se mnou,
však i ty na mne brzy zapomenou.

Černý kocour se na mne také mračí,
do ticha pošeptám - prosím, to už stačí.
Básníku zdrcený, rozumíš mi aspoň Ty?
Mezi tolika lidmi stálý pocit samoty.
Publikoval(a): Astraia, 3.5.2017
Přečteno (278x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Pavíočko, Makaveli, slunečnice69, Jin&Jang, Johny_J, děda včela, Lipová, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti