Slzičky ne raději hubičky
Slzičky ne raději hubičky
Slzičky nebo hubičky
Lásko kam ses schovala
že polibek jsi mi nedala.
Touláš se někde Bůh ví
kde mé oči jsou slzavé.
Počítám své slzičky
chtěla bych je proměnit
v hubičky.
Možná chci příliš moc
touží po polibku na
dobrou noc.
Ráno až se probudím
polibek ti lásko oplatím.
Už žádné slzičky jen samé
hubičky.
Publikoval(a):
slunečnice69, 3.5.2017