Bolest
Bolest
Anotace: Bolí mě to, co jiným štěstí je, nemělo by, ale smutek zase jde.
Au, to byla opravdu rána tvrdá,
už zase slzy, to mi prostě nedá.
Stačila zmínka a všechno je zpět,
kéž bych byl už v pekle, hned.
To prostě zabolelo, jedna věta,
ta nejkrásnější života meta.
Zase myslím, na to co mohlo být,
kdybych byl zticha, nemusel jsem jít.
Mohl jsem vše urovnat, zvládnout to,
ale né, já musel dělat chytrýho, no
co víc říct, jedna věta, zkažený den,
já už chci konečně žít taky svůj sen.
Publikoval(a):
blackhenry, 18.1.2011