Mamce
Mamce
Na loukách zase posekali trávu
ztrápenou do ni položíš hlavu
myšlenky jak chmýří pampelišky
do větru rozfoukáš
padáčky šedivé snáší se k zemi
marně hledám tvoje rozptýlení
a ty zase spíš
noc odhaluje svoji skrýš
schovat se do ní toužíš
a on je už zase bílý den
můj sen ať jsi opět zdravá
vypouštím v modlitbě ven...
Je Beltain - ta magická noc
tak kéž bude vyplněn
Publikoval(a):
Klarineb, 1.5.2017