Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dva

Dva

Ema Caesar Básně » o Lásce

Anotace: O dvou.

My dva,
ty a já.
Není to hra.
Nic, co se ti zdá.

Všechno to nabývá
reálných obrysů.
Všechno to procitá
z vědomí, že jsi tu.

My dva,
ty a já.
Byla to hra.
Až teď je to, jak má.

Všechno to dopadá,
tak jak by mělo.
Všechno to zapadá,
i city, i tělo.

Žijeme tady,
žijeme teď.
Už nejsme sami,
tak vem si mě hned.
Publikoval(a): Ema Caesar, 30.4.2017
Přečteno (324x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Gaia., děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti