Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nadpozemská nevěsta (st I)

Nadpozemská nevěsta (st I)

Danger Básně » o Přírodě

Anotace: byl první květen (2016)

dnes hledám tě
po ránu den svítí
cítím řepku,luční kvítí
po nich oblaky plují obráceně


... bez zábran ...


jsme na místě
kde nevěsty sní
nevím to jistě
jdu pozdě?


...nejistota zraňuje...


projdu až na konec místních cest
vrásky vyrostly mi na čele
není to test...
najdu tě?


...nacházím jen zbytky bílých závojů ...


už není tady tvůj rod
okouzlen jsem sousedy
zaujal mne obzvlášť jeden bod
líbí se mi


...jsi jiná vyčníváš z řady ...


jdu rovnou k ni
jsi ta pravá
kýve že o mě ví
stydí se růžoví


...nesmělost je hravá ...


mám rád tento čas
kdy se tak měníš
nejkrásnější šaty máš
snad jen Cevoríj ti konkuruje


...barevností ...


pohladím tě ve vlasech
obejmu tvůj štíhlý pas
krásně voníš
plná úsměvů jsi zas


... uvolňuješ ...


je první máj
stačí mi chvíle
než odložíš si
je to milé


... nespěchej ...


líbám tě
zahřeji nachvíli
než budeš polonahá
jen v zeleném krajkoví


... ta uklidňujeee ...


dívám se
stojíš vznešeně
vím že můžu přijít
v dobrém i zlém


... neutečeš ...


díky za tuto chvíli
kdy naše životy se propojily
slunce maluje oblohu
do tvých barev když odchází


... musím i já ...


šeptám ti
zítra tě chci zase
snad nezůstanu v pracovní base
a uteču ven za tebou

má nadpozemská něvěsto Ňolbaj
Publikoval(a): Danger, 30.4.2017
Přečteno (175x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Gaia., Makaveli, děda včela, gogol, Kytka62, Mirastus, Desiré, Klarineb, slunečnice69
ikonkaKomentáře (16)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 17:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti