Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ospalé ráno

Ospalé ráno

Po nebi letí hejno ptačí
obloha z popela se stále mračí
usedl smutek na bodláčí
jako tvoje řasy
když je déšť slz zmáčí

ospalé ráno
tančí ve valčíku nesměle ven
z peřin vyhazuji noční sen
a ty tu nejsi
tak kde jsi?

Marně Tě hledám
jen si mě najdi!
Pátrám a pak to vzdávám
cítím se tak nějak vinně
topím se jako komár v dračí slině
Publikoval(a): Klarineb, 30.4.2017
Přečteno (242x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Krokyno, Tvillinger, děda včela, Makaveli, Pavíočko, Jin&Jang, gogol, Danger, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti