Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odpověd' na to, co je mezi námi

Odpověd' na to, co je mezi námi

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

Zázraky a proměny v naších srdcích bují,
říkáme jim láska, mají velkou sílu.
Tyhle mraky, které v lesku kaluže si plují,
zítra slunce vysuší a zbude hrouda jílu.

Nestál jsem Ti ani za to, aby jsi mě pohladila
svým pohledem nespoutaným, který je jen Tvůj...
jiná holka ten večer se dobře pobavila,
já jsem jí však nerozuměl...Ty jsi úděl můj!

Ty jsi voda, kterou hasím svou životní žízen',
Ty jsi vlastnost , kterou ve svých stále postrádám.
Další vášen' chtěla zničit mojí noční trýzen',
Ty ses slila s pozadím. Zbyl jsem s jinou sám.

Otevři už oči, lásko, vždyt' to není těžké,
všimnout si , že dva lidé si srdcem přirostli!
Jsem Tvůj osud? Jsi můj život? Odpověz mi, než Tě
tohle ráno probudí spoustou starostí.
Publikoval(a): Paol, 30.4.2017
Přečteno (105x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti