Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Čarodějné setkání

**Čarodějné setkání

Květka Š. Básně » Srandovní

Anotace: pomalu se chystejte....jó,jo...

~~~~~~~~
Duben nám končí
milé holky,ženy,dámy
počasí sice máme podělaný
nevadí že před chvílí
se čerti ženili
my máme scuka o půlnoci
tak honem naleštit
všechna košťata
vyprášit sukně i kaťata
okolo krku korále špekáčků
a po půlnoci u ohníčků
normálně si dáme
buřty s hořčicí
zapijeme to černým pivem
a také slivovicí
tím končí mecheche u ohně
jsem tvá čarodějka
polib mě.

Tak prožijeme chvíle radosti
zase nás kluci neupálili...
to je k zlosti.
"CO?"

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 29.4.2017
Přečteno (382x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Klarineb, děda včela, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti