Ztrácím Tě...
Ztrácím Tě...
Ztrácím Tě
v hlubinách bezmoci
přemýšlím po nocích
kde znovu najdu Tě?
Divné sny jako špatný film
v hlavě mi běží
a ráno nezmizí jako dým
zbavím se jich jen stěží
čas ukrajuje ze svého koláče
krájí tobě i mě
rozbřesk se probudil do pláče
bez milosti mi srdce probodne...
Publikoval(a):
Klarineb, 29.4.2017