Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bílá kvítka

Bílá kvítka

Bílá kvítka

Vnímáš jak jaro krásně voní.
Cítíš jak bílá kvítka jabloní
tvou duši hladí.

Jdeš travou oblaka nad tvou
hlavou plavou.Slyšíš ptačí zpěv
v tvém srdci je stesk.

Pod jabloň usedáš její květy
počítáš.Kolik trápení ještě
poznáš.

Vnímáš dotek jara a zpěv skřivana.
Do záplavy bílých květů si tvář
schovala a po tichu ses vyplakala.

Jaro krásně voní duši něžně hladí
srdce stále bolí.Slzy něžná kvítka
jabloní zdobí.
Publikoval(a): slunečnice69, 28.4.2017
Přečteno (44x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Desiré, děda včela, Makaveli, gogol, Klarineb, barča1

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti