Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Siločáry mozkové

Siločáry mozkové

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak ... nastává máj ... lásky čas...

Krájím slova na písmena
to v mém psaní bude změna,
siločáry mozkové
stvoří verše zas nové.

Kovadlina v mozku klepe
nové city jsou na světě,
zrychlí dech a buší srdce
rudou krví zbarví líce.

Hruď se svírá, tělo hoří
nová slova mozek tvoří,
nesměle se vyslovují,
když tu krásu opěvují.

Siločáry mozkové
nových citů poslové.
Čeho že jsou poslové?
To je láska – pánové!!
Publikoval(a): děda včela, 28.4.2017
Přečteno (195x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Kajan, Lipová, podnebný, Desiré, Makaveli, gogol, Mirastus, Kytka62, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti