Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Beethoven a jeho 5.symfonie...šmarjá, co se mě s ní na základce učitelka na housle natrápila:-). A Beethoven byl první metalista mezi klasiky...:-).
Báseň super...vlála...ST.
28.4.2017 17:23 | gogol
Klári, pošli mi tu múzu taky, až zase přijde, ju? :-) Básnička krásná. :-)
28.4.2017 12:22 | Pavíočko
Líbí se mi.
28.4.2017 8:57 | děda včela
Míro, přišla ke mě múza zaklepala na dveře a já ji pozvala dál...
:-)
28.4.2017 8:08 | Klarineb
Zase dobrý, kam Ty na to chodíš... M.
28.4.2017 7:04 | Mirastus