Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Konec je třeba začátkem

Konec je třeba začátkem

Prach jsi v prach se obrátíš
tento osud nijak nezvrátíš
vydáš se snad po smrti na cestu do ráje
a jestli ne ,tak poznáš jak pekle horko je

Taky se můžeš znovu narodit
to co v minulém životě zkazil jsi napravit
a jestli krátce jsi ho prožil
můžeš třeba znova déle žít aby jsi si ho užil

Nejhorší však jest když po smrti tě nicota čeká
to je ta myšlenka zrádná co lidi nejvíc leká
bez posmrtného života být
jen tělo bez duše v zemi hnít

Je li konec koncem či začátkem to nikdo neví
a ti jež jsou živý se to nedoví
nezbývá pak snad nic než víra
ale i tak smrt je přesná míra
všem bez okolků stejně měří
těm co víru nemají i těm co pevně věří

I když prožiješ život ve smutku a sám
budeš stejně smrtí uvítán
proto radím žij ho s radostí
zbav se tím ze smrti starostí
Publikoval(a): Bad Monkey, 17.1.2011
Přečteno (188x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti