Máj
Máj
Máj
Už rozkvetly jabloně
něžná kvítka mají.Ty
stromy v aleji tam jak
nevěsty v bílém šatě samy
stojí.
Už rozkvetly šeříky nádherně
voní.Ve fialovém závoji se na
svět dívají.
Máj je v plném rozkvětu.
Milenci se pod stromy k
sobě tulí.Ne jedno srdce
bije pro druhé.Láska šťastná
nešťastná po celém světě
chodí.
Už rozkvetly jabloně bílé
šaty mají.Šeříky nádherně
voní a milenci pod stromy
se líbají.
Publikoval(a):
slunečnice69, 26.4.2017