Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Či ľúbim ťa

Či ľúbim ťa

anna41 Básně » o Lásce

Anotace: Priľahol som trávu

ČI ĽÚBIM ŤA

Či ľúbim ťa?
Vedieť chceš.
Áno.
Si moje slnko,moje ráno,
si moje istiace lano
nad priepasťou života.
Si prístav, kotva, istota.

Plačeš.
Prečo?
Čo sa stalo?

Kto vie povedať prečo ľúbi,
ľúbi málo.


PRIĽAHOL SOM TRÁVU

Priľahol som trávu
a bozkával nahú
stupaj jej nôžky.

Tej noci mesiac bdel,
len on to vidieť smel.
Svedok nemý, božský.

Tá krásna pochabosť
živí vo mne mladosť.
Doteraz.

Ja tú snivú krásu
si nechávam v srdci rásť.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 26.4.2017
Přečteno (134x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Jin&Jang, Gaia., gogol, donne

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti