Pro Tvůj úsměv...
Pro Tvůj úsměv...
Pro Tvůj úsměv
šla bych kamkoli
nejlíp tam
kde to nebolí
jen nemuset se ani hnout
a ustát dravé řeky proud
pozoruji moře noci
jak se vlny zpátky vrací
bez majáku
bez pomoci
stuhy mraků žene vítr někam pryč
marně hledám od Tvé duše klíč
Publikoval(a):
Klarineb, 26.4.2017